Om Ringsted Kulturhus

Ringsted Kulturhus ligger i centrum af Ringsted få skridt fra torvet og danner rammen om et kulturelt møde- og værested.

Kulturhuset er hjemsted for flere foreninger, blandt andet teater- og musikforeninger, ligesom mange klubber og interessegrupper holder deres møder i huset.

I Kulturhuset er der plads til kreative aktiviteter af mange forskellige slags, lige fra knipling og keramik til rollespil, musik, dans, hiphop og computerdesign.

Ringsted Kulturhus laver flere arrangementer for unge, som i et kreativt miljø kan udfolde sig frit og kunstnerisk.

Mange af Ringsteds institutioner benytter huset til undervisning, workshops, foredrag, konferencer, ligesom der er mulighed for afholdelse af mindre kurser af kortere varighed.

Kulturhuset stiller lokaler gratis til rådighed for foreninger under Folkeoplysningsloven hjemhørende i Ringsted Kommune.

Salen og caféen med tilhørende storkøkken kan for en beskeden leje bookes til arrangementer, kurser og konferencer af institutioner, firmaer og andre foreninger. Kulturhuset lejer ikke lokaler ud til private arrangementer.

Kontakt Ringsted Kulturhus på telefon 57 62 70 60 hverdage mellem kl. 9.00 og 15.30 – eller send en mail til ringstedkulturhus@ringsted.dk.