Børge Blume-Jensen

Leder

Jeg er leder af Kulturhuset og også leder af Ringsted Musik- og Kulturskole, så jeg må dele min tid mellem de to institutioner efter bedste evne og efter behov.
Jeg bor på Sydsjælland i et dejligt hus ude på landet sammen med Karin, og i min sparsomme fritid nyder jeg at passe vores store have, især min egen lille vinmark, som nu er begyndt at producere masser af druer. Jeg laver selvfølgelig en dejlig rødvin af den :)
Og så har jeg et par dejlige værksteder, hvor jeg blandt andet laver smykker i sølv og guld (jeg har en fortid som guldsmed) og piber. Jeg har en hjemmeside, hvorfra jeg sælger mine piber: www.bbjpiber.dk.
Jeg er rigtig glad for mit job her i Kulturhuset, hvor jeg dagligt møder mange spændende og kreative mennesker, selvom dagligdagen ind i mellem kan være lidt hektisk.
Jeg er meget interesseret i at skabe gode forhold for unge i Ringsted, som har en interesse i kultur, og samarbejder med både Ungdomsrådet og Campusrådet om dette.