Ringsted Jazzklub - Riverside City

Riverside City Band er et veletableret professionelt jazzorkester, hvis medlemmer er modne musikere med mange års erfaring som aktive jazzmusikere. Orkestret spiller traditionel jazz i Dixieland stil med inspiration hentet fra bl.a. Louis Armstrong And His All Stars. Riverside City Band, der er hjemmehørende i Odense, blev dannet i efteråret 1978. I de forløbne år har orkestret spillet med en lang række danske og udenlandske solister. Riverside City Band har, udover Skandinavien, turneret i Tyskland, Frankrig og England. I perioden 1984-1996 havde orkestret fast engagement hvert år på Caveau de la Huchette og Slow Club - 2 berømte jazzkældre i Paris. I januar 2004 blev Riverside City Band hædret med Årets Dixiepris 2003 ved Jazzens Venner Fyns første arrangement i 2004. Riverside City Band har medvirket ved flere radioudsendelser og TV shows i Tyskland og Danmark.
Besætningen i Riverside City Band er:
Erland Larsen, alt og sopransaxofon
Ole Kirk, trompet
Knud Schwaner, basun og vokal
Jens Petersen, klaver
Mogens Leander, bas
Per Andersson, trommer
Spisning: kl. 19.00
Koncert: kl. 20.30 - 23.30
Billetter:
Madbillet: 100,00 kr.
Koncert: 125,00 kr. og 75,00 kr. for medlemmer.
Dørsalg: Samme pris
Billetter kan købes hos Skjold Burne Vinhandel, Nørregade 45, senest onsdag før et arrangement.
www.riversidecityband.dk
www.ringstedjazzklub.dk