Ringsted Jazzklub - Tow-Tone Chilli Jazzband

Til sommerjazzen havde vi besøg af et forholdsvis ungdommeligt orkester, som vagte stor begej-string hos publikum. Så dem vil vi gerne høre dem igen til et jazzklubarrangement. De unge entu-siastiske musikere spiller i flere sammensætninger i samme stil. For at det ikke skal være nøjagtig det samme som i sommers, faldt valget på orkestret Tow-Tone Chilli Jazzband.
Orkestret består af 5 yngre musikere fra Fyn, der spiller jazz som det høres i gaderne i New Or-leans den dag i dag, hvor den gamle jazz stadig lever i bedste velgående. Det er livlig musik, hvor det er svært at holde fødderne i ro. En vigtig del af instrumenteringen i denne type jazz er sousafo-nen. Dels er det nødvendigt, når man skal gå på gaderne, dels bruges sousafonen også til at spille melodi, som de øvrige blæseinstrumenter.
Besætningen i Two-Tone Chilli er:
- Anders Ringgaard, basun, harmonika og vokal
- Thomas Buchreitz, trompet og vokal
- Jon Bjarnason; guitar, ukulele og vokal
- Jonatan Ahlbom, sousafon
- Claus Bjerregaard, trommer og vokal
Spisning starter kl. 19.00
Musikken starter kl. 20.30 og varer til kl. 23.30
Billetpris:
Koncert:125.00 kr. for gæster og 75,00 kr. for medlemmer.
Madbillet koster 100,00 kr.
www.facebook.com/twotonechili

23. Marts 2018 - 20:30 - 23:30